EasyLaw, promovat la Innovative Legal Services Forum

Știri și informații - 27.05.2019
 

EasyLaw se pregătește să-și intensifice prezența atât pe piața românească, cât și pe cea internațională, prin participarea la conferința anuală Innovative Legal Services Forum (ILSF), în perioada 29-31 mai 2019, la Praga.

Eveniment unic în Europa Centrală și de Est (CEE), ILSF este un forum dedicat tehnologiilor în domeniul juridic, inovațiilor din business și dezvoltării regionale. Speakerii principali sunt specialiști reprezentativi din USA, UK, Canada și din alte importante zone de dezvoltare a inovațiilor în domeniul juridic.

Antonio Iordan, co-fondator EasyLaw, si avocat coordonator al Societății Civile de Avocați AAIDA: “Care este aplicația prin care o casă de avocatură sau un departament juridic poate să-și maximizeze eficiența? Care este circuitul ideal al informațiilor? Cunoscând din interior nevoile avocaților și ale specialiștilor din domeniu, am reușit să răspundem la aceste întrebări simplu – EasyLaw. Participăm la ILSF2019 pentru că noi credem într-o continuă îmbunătățire a soluțiilor pe care le prezentăm partenerilor noștri si vrem sa fim conectati permanent la noile tehnologii si inovatii din domeniul juridic.”

EasyLaw este la prima participare în cadrul unui eveniment internațional. Prezența va fi marcată în mod corespunzator, reprezentanții companiilor, departamentelor juridice, firmelor de avocatura și instituțiilor din CEE vor putea testa aplicația dedicată avocaților și departamentelor juridice.

Sursa: Juridice.ro
Facebook.com/ExecutorSoponar